dinsdag 31 juli 2007

Ballorig

Vandaag zijn we -Lars, Wout, Petra, Luka en ik- naar Ballorig geweest. Het was er lekker rustig en de jongens hebben zich ontzettend vermaakt! Bij Lars liep het zweet met straaltjes langs z'n gezicht, zo druk was hij aan het springen. De kan met ranja vond dan ook gretig aftrek. Tussen de middag hadden we patatjes (ja, ik had braaf m'n crackertjes met 30+ kaas meegenomen....

maandag 30 juli 2007

Geboorte kaartje



Vanmorgen hoorden we dat de meester van Lars weer vader is geworden. Natuurlijk gelijk een kaartje gemaakt. Eigenlijk vind ik em niet zo heel bijzonder, maar ik kreeg er niet meer uit....(dipje?).


Is het bij jullie ook van dat *piep* weer? Het stormt en regent hier, het lijkt wel herfst!!! En dan te bedenken dat we zaterdag op vakantie gaan :( Hopelijk is het dan wel beter, want 2 weken regen, daar zit ik eigenlijk niet op te wachten....
Overigens hadden we gisteren een práchtige heldere regenboog. Op het moment dat ik de foto maakte, zag ik ook de 2e er boven staan!


vrijdag 27 juli 2007

Unique




Vanavond nog een lo gemaakt met het SR papier. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het een beetje van mij en een beetje van Simple Scrapbook is. Ik vind het nog steeds lastig om met meerdere foto's per lo te werken. Vandaar dat ik in Simple Scrapbook op zoek ben gegaan naar een voorbeeld.


De foto's zijn gemaakt in de Keukenhof, daar liep deze prachtige - ik denk albino - pauw!


Vanmiddag zijn ook de foto's binnengekomen. Er zitten 3 grote formaten bij en ze zijn móói! Ga diep nadenken hoe ik ze ga verwerken.


Op de braderie was het vanmiddag gezellig druk. Niet superdruk, waardoor je overal lekker bij kon. Er was bij de winkel van DiDi een kraam met kleding met een klein foutje, waar alles dus maar €2,50 of €5,00 was. Klaudia heeft een "vet coole" broek (zo een met gaten waarvan de oma's zeggen dat het tijd wordt om een nieuwe te kopen:)). Voor Ylona een grijs shirt. Samen voor €5,00! Nou, da's toch geen geld dacht ik zo!


Wout wilde heel graag crocs, en hoera hoera, er stonden neppers! Nou vond hij dat prima en moeders natuurlijk ook (en ze staan zo schattig....).

Nieuw lootje


Gisteravond een lootje af gemaakt. De foto was eigenlijk een beetje een geintje. Klaudia vond het ook maar knap belachelijk hoor. Je gaat toch niet net doen of je blaast! :) Maar goed, de foto op zich vond ik wel mooi geworden. Ik heb alleen erg lang zitten bedenken wat ze nu eigenlijk "weg blaast". Het zijn uiteindelijk vlinders geworden.... Het papier is van My Minds Eye, wat restjes. De rub-ons zijn ook van MME en van BG. De zwarte lijntjes langs het papier zijn met de hand gestikt.



Vandaag is er in Emmeloord braderie. Het was de bedoeling dat Ylona en Lars op de kinderrommelmarkt zouden gaan zitten, maar het lijkt hier wel herfst! Wat een wind! Gelukkig is het op dit moment droog, maar ze mogen wat mij betreft volgende week nog een poging wagen! Het is een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen!

woensdag 25 juli 2007

Pizzadoos is binnen!



Hoera! Vanmorgen kwam de post de pizzadoos brengen. Het blijft leuk om pakjes te krijgen (ook al heb je het dan zelf betaald....). Het SR-papier, 3 bladen en wat chipboard letters zaten erin. Ook een leuk kadootje. 2 bedeltjes: 1 hartje en 1 handje. Het is de bedoeling dat de bladen ongelezen mee gaan op vakantie, maar ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat dat niet gaat lukken......:)


Vanmiddag ook nog foto's besteld. Ik hoop dat ze deze keer op tijd binnen komen. Vorige keer moest ik bijna 2 weken wachten, maar dat was omdat er iets kapot was ofzo. Ik ga er maar vanuit dat ze nu binnen een paar dagen arriveren.

O ja, Ylona heeft prachtige highlights in haar haar. Vanavond heb ik het gedaan en eerlijk waar, ik schrok me helemaal akelig toen ik het folie eraf haalde! Behoorlijk vlekkerig zeg maar..... Maar toen het eenmaal gewassen en droog was, zag je er niks meer van. Kleine meisjes worden groot...!

dinsdag 24 juli 2007

...en nog eentje...


Zwart/wit en roze passen toch wel erg leuk bij elkaar. Vandaar dat ik nog maar een kaartje in deze kleuren heb gemaakt. De sticker (en ook die op de vorige kaart) heb ik gekocht bij de Zeeman. Normaal vind ik de stickers daar niet zo bijzonder, maar deze kon ik niet laten liggen!
Het papier van Doodlebug had ik eigenlijk gekocht om een lo te maken. Maar het was toch niet echt mijn papier (sorry, heb wel vaker impuls aankopen). Voor kaartjes vind ik het wel super! Voor de lo wacht ik nu op een zendinkje Scenic Route!

maandag 23 juli 2007

Kaartje


Na zeker 3 weken niet te hebben gescrapt, heb ik vanavond weer eens een kaartje gemaakt. Voor het eerst paperfrills gebruikt, en wat vind ik ze leuk!!! Zeker weten dat die in nog véél meer kleurtjes worden aangeschaft!

Beessies

Gisteren kwam Lars al huilend onze slaapkamer op. De hamster was dood! Nou hadden we het wel aan zien komen, want het was een oud beestje en hij zag er niet meer zo jofel uit. Vandaag is Klaudia met haar woestijnrat naar de dierenarts geweest om em een spuitje te laten geven. Het beessie had een gezwel wat steeds openging en er dus écht niet uitzag! Ze had 2 beestjes en de 1e had dezelfde kwaal. Een paar maanden geleden heeft ze die weggebracht. Huisdieren zijn hartstikke leuk, maar dit is even een iets mindere kant van het verhaal.........

Ikke

Laat ik beginnen met mezelf voorstellen. Ik ben Wilma Olivier, getrouwd met Douwe. Samen hebben we 4 kids. Klaudia, Ylona, Lars en Wout. Waarom ik een blog begin? Vooral omdat ik op het forum van www.dolls-decorations.nl zoveel leuke blogs tegenkom. En tja, dan moet ik er ook maar aan geloven. Mijn grote hobby is scrapbooken. 2 jaar geleden ben ik ermee in aanraking gekomen en sindsdien kun je me redelijk verslaafd noemen. Over scrappen en mijn gezin zul je op dit blog het meeste lezen. Verwacht nog geen wonderen, want ik ben zoiets als een computerdummie!