zaterdag 31 oktober 2009

Mauthausen

Tijdens onze vakantie zijn we o.a. naar het voormalig concentratiekamp Mauthausen geweest. Het was uiteraard niet het meest gezellige uitje, maar we vonden het toch te belangrijk om er niet naar toe te gaan. Ik heb een aantal foto's gescrapt, waarbij het verhaal zo belangrijk (en tegelijk afschuwelijk) is, dat ik het zo strak mogelijk heb gehouden. De enige uitspatting is de ster. De journaling heb ik zo van internet gekopieërd, omdat ik het niet goed omschreven kreeg.






Zodat we niet vergeten.............

dinsdag 27 oktober 2009

Colours of the rainbow

Na een - laat ik het voorzichtig zeggen - inspiratieloze week (en dan bedoel ik ook echt nul komma nul!) toch weer een lootje gemaakt. Tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van vrienden, hebben Ylona, Sanne en Laura een lied voor hen gezongen. Het was het lied 'Testify to love'. Ze hadden het natuurlijk oeverloos geoefend en we hoefden maar 1 gitaarakkord te horen of we wisten al wat er ging komen:) De eerste regel van het lied is 'all the colours of the rainbow', vandaar dat dat ook de titel is geworden. Overigens hebben ze het prachtig gedaan!!!!
Langs de rand heb ik de tekst van het refrein geschreven.




Leuk dat je even langs kwam! :)

dinsdag 20 oktober 2009

Duitsland, Laura's sketch en award

Weer een lootje klaar over de vakantie. Tijdens een wandeling (op een overigens snikhete dag.....) kwamen we o.a. deze plaatjes tegen. Wees eerlijk, ziet het er niet prachtig uit? Trouwens, dit was wel het land van de wespen.....:)


Natuurlijk ook weer de sketch van 2sketches4you gemaakt. Geen halloween voor mij, want daar hou ik dus helemaal niet van! Ik zit een beetje in een kaartendipje geloof ik. Of het nu aan het papier ligt wat ik gebruik, ik weet het niet, maar 't is niet echt een juweeltje.......

Verder weer een kerstkaartje voor de voorraad.


Van Anja kreeg ik deze award, bedankt Anja!



De regels van deze award:
1. Bedank degene van wie je de award krijgt.
2. Schrijf 10 dingen van jezelf op. En eerlijk zijn,leuk om bij anderen die 10 dingen te lezen maar dan moet je ze zelf ook nog eens opschrijven.....
3. Geef de award weer door aan 9 anderen.


Nou, daar ga ik......wist je dat:
1. Ik meer snoep dan goed voor me is?
2. Dat vooral ligt aan de chocolade en de salmiakballen?
3. Ik moeder ben van 4 koters en ik de puberteit NIET makkelijk vind?
4. Ik een hekel heb aan sporten en het dus ook niet doe?
5. Ik teveel scrapspullen heb?
6. Het ook kan zijn dat ik gewoon te weinig ruimte heb? :)
7. Ik liever 10 min. te vroeg ben dan 1 min. te laat?
8. Ik het jammer vind dat we deze kerst geen Poolse meiden hebben?
9. Daar dan wel weer tegenover staat dat ik in juni een week naar Polen mag?
10. Ik al een paar weken pepernoten in huis heb (tot grote ergernis van mijn vriendin)?

Zo, dat was dat! Hier komen mijn kandidaten voor de award:
Marjolijne, Berdien, Michelle, Jaqueline, Wendy, Monique, Janine, Yvette, en verder mag iedereen die em nog niet gehad heeft zichzelf als genomineerd zien!!

Bedankt voor je bezoekje maar weer!

vrijdag 16 oktober 2009

17!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Klaudia is vandaag jarig en is 17 geworden! Wat worden kleine meisjes toch snel groot....:(
Van harte gefeliciteerd lieverd! De taart is totaal anders geworden dan de bedoeling was, maar ik hoop toch maar dat ze em leuk vindt....

woensdag 14 oktober 2009

Wespen, kaartjes en een kraam

Zo, daar was ik weer:) Een druk weekend gehad, zaterdag heb ik samen met Monica op een vrouwendag in Katwijk allerlei 'home made' spul verkocht. Van te voren hadden we allerlei dingen gemaakt en eigenlijk ben ik best trots hoe onze kraam er uit zag!



En dan de sketch van 2sketches4you.......Ik heb er echt een paar dagen tegenaan zitten hikken. Ik kon gewoon niet uit de voeten met deze. Uiteindelijk maar gewoon wat papier gepakt en begonnen en dit is wat er uit is gekomen. Ben er best tevreden over:)



Dit kaartje is nog een extra uitwerking van de vorige sketch.

En dan eindig ik met deze layout. Niet echt spectaculair, maar ja...Tijdens onze vakantie stikte het werkelijk van de wespen en dan van die héle grote! De jongens vonden het echt 'wauw'. Ik iets minder......


Bedankt voor de bezoekje en tot de volgende keer!

dinsdag 6 oktober 2009

She's all that en Laura's sketch

Vorige week was ik bij Michelle in de winkel en daar zag ik dit papier van MME liggen. Natuurlijk moest het mee naar huis, want in gedachten zag ik de bosfoto's er al op....Maar ja, eigenlijk paste dus deze foto er veel beter bij:)



Van de restjes heb ik deze kaart gemaakt nav de sketch op 2sketches4you. 't Is niet echt een hoogstandje, maar nou ja, het moet maar zo.....


Bedankt voor je bezoekje!

vrijdag 2 oktober 2009

Scrapdelight Extra

Ik kan een aantal layouts en andere dingetjes laten zien, want vandaag is de nieuwe Scrapdelight Extra online gegaan!

Op deze layout staat onze Wout die het eerst heel eng vond om te springen, maar daarna niet meer te houden was!


Dit is mijn oppaskindje, het is gewoon zo'n echt 'roze' meisje, dus ik kon haast niet anders dan dit papier van MME gebruiken!


Dit boekje heb ik gemaakt over een stel meiden die mee waren op een kampeerweekend. 7 prachtige meiden die met poseren écht geen moeite hadden!!!






En toen was er ook nog een kalender, maar ik kan de foto's niet meer vinden:) Zal opnieuw foto's maken en ze volgende keer hier laten zien!!!

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!